Hash Tradițional De Friptură De Vită
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Hash-ul tradițional de friptură de vită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3690 calorii, 514g de proteine, și 160g de grăsime. Această rețetă servește 5. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Vă este adus prin simple rețete. 128 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de carne de vită prăjită, ketchup, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Friptură tradițională de vită cu morcovi, Friptură De Vită Hash, și Slow-Aragaz Friptură De Vită Hash sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Măcinați carnea de vită, cartofii și ceapa împreună: luați proporții aproximativ egale de carne de vită, cartofi și ceapă și puneți-le printr-o mașină de tocat carne folosind un accesoriu de tocat mediu, astfel încât să fie bine amestecate și măcinate.
Dacă nu aveți o mașină de tocat carne, puteți Pulsa de câteva ori într-un robot de bucătărie sau puteți tăia mărunt cu mâna.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, de preferință o tigaie din fontă, la foc mediu până la mare.
Adăugați hash-ul în tigaie, astfel încât o jumătate de centimetru de hash să acopere fundul tigaiei. Dacă aveți mai mult hash de gătit, faceți acest lucru în loturi separate.
Rumeniti hash-ul, amestecand doar rar la inceput pentru a va asigura ca hash-ul are ocazia sa se rumeneasca bine.
Pe măsură ce gătiți hash-ul, adăugați vârfuri de sare și piper proaspăt măcinat. Faceți acest lucru de câteva ori cu fiecare lot de hash.
Gatiti cel putin 10 minute si pana cand hash-ul se rumeneste bine.
Serviți imediat cu ketchup.