Hash De Vită Corned

Hash De Vită Corned
Hash Corned Beef este un mic dejun care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1110 calorii, 102G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $7.24 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, salpetru, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hash De Vită Corned, HASH DE VITĂ CORNED, și Hash De Vită Corned.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 12 inci setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ardeiul gras și gătiți până începe să se rumenească ușor, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
4
Adăugați usturoiul, carnea de vită și varza, cimbru, oregano și piper negru în tigaie și amestecați pentru a combina. Odată combinat, întindeți hash-ul uniform peste tigaie și apăsați ferm cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Carne De VităCarne De Vită
VarzăVarză
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
Ardei ArbolArdei Arbol
CimbruCimbru
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Așezați un capac greu, o farfurie rezistentă la căldură sau o a doua tigaie direct deasupra hash-ului și lăsați să gătească până se rumenesc, aproximativ 10 minute. După 10 minute amestecați amestecul, apăsați din nou, acoperiți cu capacul și lăsați să gătească încă 5 până la 6 minute, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți imediat.
7
* Nota bucătarului: pieptul trebuie pregătit prin etapa de saramură, dar nu gătit.
8
Așezați carnea de vită, piperul, ienibaharul, frunzele de dafin și sarea într-o oală mare de 8 litri împreună cu 3 litri de apă. Acoperiți și puneți la foc mare. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți, la foc mic timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
După 2 1/2 ore adăugați morcovii, ceapa, cartofii și țelina. Reveniți la foc mic și gătiți neacoperit timp de 15 minute. După 15 minute, adăugați varza și gătiți încă 15 până la 20 de minute până când cartofii și varza sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
VarzăVarză
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
10
Scoateți frunzele de dafin și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
11
Așezați apa într-un vas mare de 6 până la 8 litri împreună cu sare, zahăr, salpetru, băț de scorțișoară, semințe de muștar, boabe de piper, cuișoare, ienibahar, fructe de ienupăr, frunze de dafin și ghimbir. Gatiti la foc mare pana cand sarea si zaharul s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Se ia de pe foc și se adaugă gheața. Se amestecă până când gheața s-a topit. Dacă este necesar, puneți saramura în frigider până când atinge o temperatură de 45 de grade F. Odată ce s-a răcit, așezați pieptul într-o pungă cu fermoar de 2 galoane și adăugați saramura. Sigilați și așezați plat în interiorul unui recipient, acoperiți și puneți-l la frigider timp de 10 zile. Verificați zilnic pentru a vă asigura că carnea de vită este complet scufundată și amestecați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De VităCarne De Vită
GheațăGheață
13
După 10 zile, scoateți din saramură și clătiți bine sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
ApăApă
14
Așezați pieptul într-o oală suficient de mare pentru a ține carnea, adăugați ceapa, morcovul și țelina și acoperiți cu apă cu 1 inch. Se pune la foc mare și se fierbe. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți ușor timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
15
Scoateți din oală și feliați subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Ingrediente

2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi2frunze de dafin, sfărâmatefrunze de dafin, sfărâmate2kgpiept de vită, tunspiept de vită, tuns0cp. legume (de exemplu, spanac)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1Oreos dublu umplutboabe de piper negruboabe de piper negru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 pere medii Bartlett sau D'Anjou6 pere medii Bartlett sau D'Anjou1cap micvarza, tocata, aproximativ 2 kilogramevarza, tocata, aproximativ 2 kilograme1lingura. otet de vin rosumorcov, tocat grosiermorcov, tocat grosier227ardei habeneromorcovi tăiați cubulețe, aproximativ 4 micimorcovi tăiați cubulețe, aproximativ 4 mici113ardei habeneroțelină tăiată cubulețe, aproximativ 2 tulpinițelină tăiată cubulețe, aproximativ 2 tulpini1pedunculțelină, tocată grosierțelină, tocată grosier1scorțișoară de scorțișoară, ruptă în mai multe bucățiscorțișoară de scorțișoară, ruptă în mai multe bucăți1cp. legume (de exemplu, spanac)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1Oreos dublu umplutienibahar la solienibahar la sol1cp. legume (de exemplu, spanac)ghimbir măcinatghimbir măcinat1parmezan raspiper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier907ardei habenerovermut stropitorvermut stropitor12boabe întregi de ienupărboabe întregi de ienupăr2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplutpentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii1miciceapă, cantonatăceapă, cantonată227ardei habeneroceapa cubulete, aproximativ 2 miciceapa cubulete, aproximativ 2 mici1cp. legume (de exemplu, spanac)oregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat454ardei habenerocartofi, decojiți și tocați, aproximativ 3 mediicartofi, decojiți și tocați, aproximativ 3 medii2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras roșu tocat finardei gras roșu tocat fin3Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat2Ceapa galbena medie, tocatapăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm8boabe întregi de ienibaharboabe întregi de ienibahar2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsalpetrusalpetru
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista