Hash de somon afumat cu vinetă de lămâie-pătrunjel

Hash de somon afumat cu vinetă de lămâie-pătrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Hash de somon afumat cu vinaigretă de lămâie-pătrunjel. Această rețetă face 4 porții cu 223 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, somon, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Hash de somon afumat cu vinetă de mărar, Salată de somon afumat cu vinetă de lămâie, și Salată de spanac cu somon afumat, crutoane de covrigi totul și vinaigretă cu capere de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați cartofii și apa, condimentați generos cu sare și piper și amestecați pentru a acoperi cartofii în ulei. Acoperiți tigaia cu un capac etanș și gătiți, amestecând o dată la jumătatea timpului de gătit, până când cartofii sunt tocmai fierți și încep să se rumenească pe fund, aproximativ 8 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați șalotele și amestecați pentru a combina. Gatiti neacoperit, amestecand rar, pana cand cartofii se rumenesc pe mai multe parti, aproximativ 10 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4
Scoateți tigaia de pe foc, împrăștiați somonul peste cartofi și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Serviți imediat, trecând vinaigreta pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista