Hash De Pui De Busuioc

Hash De Pui De Busuioc
Nevoie de un garnitură fără gluten? Hash de pui de busuioc ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 613 calorii. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați paprika, sare și piper kosher, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Hash De Napi Cu Vinetă De Busuioc, Pui De Busuioc Prăjit, Cartofi De Busuioc, Salată De Prune Frisee, și Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați pieptul de pui pe o foaie de copt. Slăbiți pielea din carne cu degetele, lăsând o parte atașată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Puneți 4 frunze de busuioc sub pielea fiecărui piept de pui. Trageți pielea peste cât mai multă carne, astfel încât puiul să nu se usuce. Cu mâinile, frecați fiecare bucată cu ulei de măsline și presărați foarte generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Coaceți puiul timp de 35 până la 40 de minute, până când pielea este ușor rumenită și puiul este doar gătit. Puneți deoparte până când este suficient de rece pentru a manipula, apoi scoateți carnea din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Tăiați puiul în bucăți mari de zaruri și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se adaugă cartofii și ceapa, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și se sotează la foc mediu aproximativ 10 minute, până se rumenesc uniform și se fierb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Într-o tigaie separată, topiți restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați ardeii roșii, usturoiul, cimbrul, ardeiul, pasta de roșii, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și sotati la foc mediu aproximativ 5 minute, până când marginile ardeilor sunt arse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Adăugați puiul și amestecul de ardei în cartofi și încălziți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
11
Adăugați scallions și pătrunjel, amestecati împreună și locul pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista