Hash De Fermă Cu Ouă În Ghiveci
Farmhouse Hash cu ouă fierte în oală ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 383 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ulei de canolan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Hash De Fermă Cu Ouă Fierte, Hash nou de cartofi cu ouă poacate, și Friptură Hash cu ouă fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, cartofii, cârnații, boia, usturoiul, fulgii de ardei roșu și 1/2 linguriță de sare.
Se sotează, amestecând frecvent, până când cartofii și morcovii sunt fragede și cârnații sunt fierți, aproximativ 15 minute.
Între timp, aduceți o oală medie cu apă la foc mic la foc mic și adăugați oțetul. Spargeți un ou într-un castron mic și glisați-l cu grijă în apa fierbinte. Repetați rapid cu ouăle rămase. Folosind o lingură cu fante, corralează cu grijă albul fiecărui ou în jurul gălbenușului său. Puneți ouăle până când albușurile sunt ferme sau până la gradul dorit de coacere, 3 până la 5 minute.
Împărțiți hash-ul între 4 plăci. Topiți fiecare cu un ou fiert. Condimentează cu sare și piper negru.