Hash De Cartofi De Somon

Hash De Cartofi De Somon
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Hash de cartofi de somon ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1152 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână apă, coajă de lămâie, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Somon, slănină și Hash de cartofi, Somon prăjit în tigaie cu Hash de cartofi, și Tigaie Somon Cartofi Hash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați somonul pe o foaie mare de copt cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Stropiți somonul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Se introduce în cuptor și se coace timp de 30 de minute până la fulgi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați ulei de măsline. Odată încălzit, adăugați cartofii și prăjiți puțin timp de aproximativ 8 minute până se rumenesc uniform pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți cartofii cu o lingură pliată și așezați-o pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Folosind 2 furculițe, fulgi somonul, îndepărtându-l în bucăți de pe piele și pliați în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Îndepărtați cea mai mare parte a uleiului, lăsând doar câteva linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se pune la foc mediu și se adaugă ceapa feliată, ardeii feliați și usturoiul și se lasă să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați ceapa verde, frunzele de cimbru, ardeiul și ardeiul cayenne. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați cartofii înapoi în tigaie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Așezați o tigaie mare cu laturile înalte la foc mediu și umpleți cu câțiva centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește până chiar sub un foc mic.
3
Adăugați un strop de oțet alb și folosind o lingură de lemn, amestecați apa în 1 direcție pentru a crea un mic jacuzzi. Crăpați ouăle și adăugați, câte 1 pe rând, în apa care se rotește. Se lasă să braconaj până la doneness dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Scoateți cu o lingură pliată pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1
Puneți gălbenușurile de ou, coaja de lămâie, sucul de lămâie, muștarul, apa, sarea și piperul, după gust, într-un blender. Amestecați împreună și apoi începeți încet să turnați untul topit cu blenderul în funcțiune. Opriți blenderul când tot untul a fost încorporat. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar. Subțire hollandaise cu puțină apă, dacă este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați hash-ul de somon-cartof pe farfurii de servire sau platou de servire și deasupra cu ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Se toarnă sosul hollandaise peste ouă și se ornează cu sau mărar. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista