Harvest Pear Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 266 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți pere bartlett, zahăr, scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Harvest Pear Crisp, Recoltați pere crocante cu ghimbir confiat, și Salată De Recoltare De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați pere, apă, suc de lămâie, 1/4 cană zahăr, 2 linguri făină și 1/2 linguriță scorțișoară. Aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Pere
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se întinde într-o tigaie de copt de 8"x8" pulverizată cu spray de legume antiaderent. Într-un castron separat, tăiați împreună untul, zahărul brun și zahărul rămas, făina și scorțișoara până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Legume
Scorțișoară
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Se presară peste amestecul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
4
Coaceți la 350 de grade timp de 45 de minute sau până când perele sunt fragede.