Haroset Iranian
Haroset Iranian ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, vin, măr granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Cucusebzaminee ( Cartofi Iranieni), Miere și smântână-mic dejun Iranian, și Castraveți Iranieni, Roșii, Salată De Ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați alunele pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 minute, amestecând o dată. Întoarceți nucile pe un prosop.
Rolați prosopul; frecați pielea.
Combinați alune, curmale, migdale, stafide și stafide aurii într-un robot de bucătărie. Procesați până la sol, răzuind părțile laterale ale bolului ocazional. (
Amestecul va fi gros și sfărâmicios, dar se va menține împreună atunci când este presat.)
Adăugați vin, ghimbir, cardamom, scorțișoară și cuișoare; puls de 4 ori sau până când sunt combinate.
Adăugați mere și banane; puls de 4 ori sau până când sunt combinate.
Transferați amestecul într-un castron. Acoperiți și refrigerați 1 oră.