Harissa-Sfaturi Marinate De Top

Harissa-Sfaturi Marinate De Top
Harissa-marinat Top sfoară Sfaturi este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 299 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sos harissa, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun auriu, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. 177 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Sfaturi de mușchi cu legume, Sfaturi De Mușchi Cu Ciuperci, și Sfaturi Pentru Muschi De Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura pe lungime în jumătate, formând douăbenzi de 2 până la 3 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
2
Tăiați fiecare dungăîn triunghiuri de 2 până la 3 inci.
3
Combinați 2 linguri de ulei de măsline, usturoi, zahăr, sos de soia, cimbru și 2 lingurițe de harissa într-un castron mare; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
HarissaHarissa
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați carne de vită; tospentru a acoperi uniform. Marinați 30 de minute la temperatura camerei sau acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 1 zi, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Scurgeți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Căldură 2 skilletsover grele mari de căldură mare.
7
Perie skillets generoscu ulei de măsline. Împărțiți vârfurile de carne de vită întreskillets. Gatiti pana se rumeneste bine pe toate partile, intorcand cu clesti, 6 pana la 7 minute formedium-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
8
Transferați sfaturile de vită pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
9
Bateți restul de 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de harissa și 2 linguri de apă într-un castron mic pentru a se amesteca bine. Sezonsos după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Se toarnă sosul peste vârfurile de carne de vită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
11
* Un sos picant din Chile roșu din Africa de Nord;Disponibil în cutii și Borcane la unele magazine specialtyfoods și pe piețele din Orientul Mijlociu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista