Harissa-marinat Top sfoară Sfaturi este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 299 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sos harissa, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun auriu, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. 177 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Sfaturi de mușchi cu legume, Sfaturi De Mușchi Cu Ciuperci, și Sfaturi Pentru Muschi De Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați friptura pe lungime în jumătate, formând douăbenzi de 2 până la 3 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
2
Tăiați fiecare dungăîn triunghiuri de 2 până la 3 inci.
3
Combinați 2 linguri de ulei de măsline, usturoi, zahăr, sos de soia, cimbru și 2 lingurițe de harissa într-un castron mare; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Harissa
Usturoi
Zahăr
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați carne de vită; tospentru a acoperi uniform. Marinați 30 de minute la temperatura camerei sau acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 1 zi, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
5
Scurgeți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
6
Căldură 2 skilletsover grele mari de căldură mare.
7
Perie skillets generoscu ulei de măsline. Împărțiți vârfurile de carne de vită întreskillets. Gatiti pana se rumeneste bine pe toate partile, intorcand cu clesti, 6 pana la 7 minute formedium-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
8
Transferați sfaturile de vită pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
9
Bateți restul de 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de harissa și 2 linguri de apă într-un castron mic pentru a se amesteca bine. Sezonsos după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Se toarnă sosul peste vârfurile de carne de vită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
11
* Un sos picant din Chile roșu din Africa de Nord;Disponibil în cutii și Borcane la unele magazine specialtyfoods și pe piețele din Orientul Mijlociu.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.