Harissa Quinoa cu creveți și naut

Harissa Quinoa cu creveți și naut
Harissa Quinoa cu creveți și naut este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 384 calorii. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ulei de măsline, suc de la 1 lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Boluri spiralizate de dovleac cu năut Harissa + Quinoa, Năut Harissa Cu Spanac, și Pui prăjit la tigaie cu năut Harissa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați Generos creveții cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați creveții și gătiți până la roz pe o parte, aproximativ 2 minute, apoi răsturnați și gătiți până abia puțin gătite, încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Îndepărtați și lăsați deoparte, acoperind ușor pentru a vă menține cald.
5
Încălziți uleiul rămas în aceeași tigaie la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați șalota, un vârf de sare și chimenul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se amestecă în harissa folosind o lingură de lemn, apoi se adaugă quinoa și se prăjește ușor până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
8
Adăugați bulionul, condimentați generos cu sare și reglați focul pentru a menține un fierbere activ timp de 9 minute. Coborâți focul la mediu-mic și amestecați castravetele, nautul și creveții pentru a le încălzi și a termina de gătit, încă aproximativ 2 minute. Finalizați cu suc de lămâie și coriandru proaspăt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate25
Revista