Harissa Quinoa cu creveți și naut
Harissa Quinoa cu creveți și naut este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 384 calorii. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ulei de măsline, suc de la 1 lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Boluri spiralizate de dovleac cu năut Harissa + Quinoa, Năut Harissa Cu Spanac, și Pui prăjit la tigaie cu năut Harissa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați Generos creveții cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați creveții și gătiți până la roz pe o parte, aproximativ 2 minute, apoi răsturnați și gătiți până abia puțin gătite, încă 1 minut.
Îndepărtați și lăsați deoparte, acoperind ușor pentru a vă menține cald.
Încălziți uleiul rămas în aceeași tigaie la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați șalota, un vârf de sare și chimenul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Se amestecă în harissa folosind o lingură de lemn, apoi se adaugă quinoa și se prăjește ușor până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulionul, condimentați generos cu sare și reglați focul pentru a menține un fierbere activ timp de 9 minute. Coborâți focul la mediu-mic și amestecați castravetele, nautul și creveții pentru a le încălzi și a termina de gătit, încă aproximativ 2 minute. Finalizați cu suc de lămâie și coriandru proaspăt și serviți.