Harissa Pui
Harissa pui necesită în jurul valorii de 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 176 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Harissa Pui, Quinoa cu pui harissa, și Harissa Aripi De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeiul afumat, usturoiul, chimenul, semințele de caras, ardeiul chipotle și sosul adobo într-un mortar și macinați împreună cu un pistil pentru a face o pastă. Ungeți pasta peste tot pieptul de pui, puneți-l într-un bol, acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada în exces.
Ungeți pieptul de pui cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Grătați pieptul de pui până când carnea prezintă urme de grătar, iar interiorul nu mai este roz, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.