Harissa-Cotlet De Miel Condimentat

Cotletele de miel condimentate cu Harissa sunt un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, unt, harissa aprinsă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de miel prăjit cu Harissa, Cotlete De Miel La Grătar Cu Harissa, și Miel condimentat marocan cu Harissa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cotletele se usucă și se acoperă pe toate părțile cu harissa.
Se transferă într-un vas de sticlă sau ceramică și se marinează, acoperit și răcit, 2 ore.
Presărați cotletele cu sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți cotletele pe toate părțile, 7 până la 8 minute în total.
Adăugați unt și cimbru și continuați să gătiți, întorcând cotletele frecvent cu clești și ungand ocazional, până când termometrul introdus între coaste până la centrul unei cotlete (nu atingeți osul) înregistrează 120 până la 125 f pentru mediu-rar, cu 15 până la 18 minute mai mult.
Transferați cotletele pe o tăietură și lăsați să stea, neacoperit, 10 minute.
Se servește cu chimen măcinat pentru stropire.
Cotletele de miel acoperite cu Harissa pot fi marinate până la 6 ore.