Harissa
Harissan este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 40 de porții. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 28 calorii. 79 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Dacă aveți la îndemână sare, coriandru, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Harissa, Harissa, și Harissa.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute, usturoiul, coriandrul măcinat, chimenul, menta de sare și cilantro într-un blender sau robot de bucătărie. Dacă amestecul este prea uscat, adăugați un pic de ulei de măsline. A se păstra într-un bol sau borcan la frigider cu uleiul rămas turnat într-un strat deasupra.
Asigurați-vă că suprafața este acoperită cu un strat de ulei de fiecare dată când utilizați unele. Când rămâneți fără Harissa, puteți folosi uleiul pentru a adăuga aromă mâncărurilor prăjite sau coapte.