Haricots Verts și salată de roșii de struguri cu sos Cr
Haricots Verts și salată de roșii de struguri cu CR fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție conține 71 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați miere, haricots verts, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Haricots Verts cu ou fiert și sos de ghimbir, Haricots Verts și ridichi cu sos de susan negru, și Haricots Verts și Freekeh cu sos Minty Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti haricots verts in apa clocotita 2 minute sau pana cand sunt crocante.
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Combinați busuiocul și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-un bol mare, amestecând cu un bici.
Adăugați haricots verts și roșii; aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți amestecul uniform între 6 plăci; se presară cu nuci.