Haricots Verts și ciuperci sălbatice cu alune

Haricots Verts și ciuperci sălbatice cu alune
Haricots Verts și ciuperci sălbatice cu alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, haricots verts, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Încercați Haricots Verts Cu Alune, Haricots fumoase Verts și ciuperci, și Pui fiert cu ciuperci, migdale și Haricots Sotate Verts pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul, 2 lingurițe de ulei, sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Gatiti fasolea in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciuperci la tigaie; saut 7 minute sau până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați fasole; saut 3 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
8
Se ia de pe foc.
9
Adăugați amestecul de oțet și alune în amestecul de fasole, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista