Haricots Verts cu vinetă caldă de șalotă
Haricots Verts cu vinaigrette cald șalotă ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 61 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. Un amestec de piper, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Haricots Verts cu vinetă caldă de muștar, Haricots Verts cu vinetă caldă de slănină, și Haricots Verts și Vinaigrette de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați haricots verts într-o cratiță mare cu apă clocotită; gatiti 3 minute sau pana cand sunt fragede.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați eșalotă; saut 4 minute sau până devine auriu. Se amestecă oțetul; gatiti 5 minute sau pana cand amestecul se ingroasa usor.
Adăugați haricots verts, piper și sare în tigaie; saut 2 minute sau până când fasolea este încălzită.
Se servește cald sau la temperatura camerei.