Haricots Verts cu usturoi rumenit

Haricots Verts cu usturoi rumenit
Haricots Verts cu usturoi rumenit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți piper, haricots verts, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Haricots Verts Cu Usturoi Rumenit, Rumenit Unt Haricots Verts, și Salată crocantă Haricots Verts cu roșii proaspete și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă și 2 lingurițe de sare la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați fasole; gătiți timp de 2 până la 3 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Scurgere.
4
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul și șalotele; gatiti 4 minute sau pana se rumenesc usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
6
Adăugați 1/2 linguriță rămasă sare, fasole, rozmarin și piper; gatiti 4 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PiperPiper
FasoleFasole
SareSare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista