Haricots Verts cu unt de plante medicinale
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Haricots Verts cu unt de plante medicinale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 91 calorii. Un amestec de fasole verde, unt, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crispy Herb Crusted Halibut cu telina cret și Haricots Verts, Unt Rumenit Haricots Verts, și Unt Brun Haricots Verts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare.
Adăugați fasolea și gătiți timp de 2 minute.
Scurgeți și apoi așezați fasolea într-un vas de servire.
Pentru untul de plante, puneți scallionul, mărarul, pătrunjelul, untul, 1 linguriță de sare și piperul într-un castron mic și combinați.
Scoateți o lingură generoasă de unt de plante și așezați-o deasupra fasolei.
Se presară cu sare de mare și se servește.
Folosiți orice unt suplimentar de plante medicinale pentru servirea pe o friptură sau într-un sandwich.