Hamsii la grătar (sau sardine) cu Limas de Crăciun, mentă și ulei de Chili

Hamsii la grătar (sau sardine) cu Limas de Crăciun, mentă și ulei de Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 434 calorii, 40g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 7,45 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ceapă, fulgi de ardei, salată frisee și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza uleiul de măsline extra-virgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Ciocolată (Fără Gluten ,Fără Cereale, Vegană) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Limas De Crăciun Cu Pesto Bulger, Toast De Roșii Cu Sardine Și Mentă, și Sardine Crocante Cu Lămâie Și Mentă.
Instrucțiuni
Scurgeți fasolea înmuiată, puneți-o în cratiță de 4 litri cu 8 căni de apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți până se înmoaie, dar ușor ferm la mușcătură.
Puneți fasolea rece într-un bol de amestecare și adăugați ceapă, mentă și ulei de măsline extravirgin. Se condimentează cu sare și piper, se aruncă pentru a acoperi și se lasă deoparte.
Puneți restul de jumătate de cană de ulei într-un blender și adăugați chilis, fulgi de piper și capere și amestecați până se omogenizează.
Se scoate în sticlă cu capac și se lasă deoparte.
Curățați și intestin hamsii și locul pe cea mai tare parte a gratar, și se fierbe prin, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Între timp, adăugați oțet în amestecul de fasole și aruncați pentru a amesteca.
Adăugați Frisee și amestecați pentru a acoperi.
Scoateți peștele din grătar, aranjați în jurul salatei și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.