Hamburgerul Clasic
Reteta hamburgerul clasic ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,53 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 720 calorii, 44G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Betty Crocker are 21 de fani. Mergeți la magazin și ridicați mandrina de vită măcinată, frunze de salată, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Hamburger Big Boy Original Hamburger Cu Etaj Clasic, Hamburger Clasic, și Hamburgerul Clasic.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Așezați carnea într-un castron mare; se toarnă sosul Worcestershire peste carnea de vită și se amestecă ușor cu mâinile. Împărțiți carnea în 4 bile foarte libere, apoi modelați ușor în chiftele cu grosimea de 1/2 până la 3/4 inch și cu diametrul de aproximativ 1/2 inch mai mare decât chiflele dvs. de hamburger. Apăsați ușor centrul fiecărui patty.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper pe 1 parte a fiecărui tort.
Așezați chiftelele, condimentate cu fața în jos, pe grătar la foc mediu.
Se presara partea de sus a fiecărui patty cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 12 minute, rotind o dată, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 71°.
Serviți burgeri pe chifle cu salată, roșii, ceapă, maioneză și muștar.