Hamburgeri Umpluți În Sud-Vest
Hamburgeri Sud-Vest umplute ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 73 calorii. Dacă aveți la îndemână maioneză cu ulei de avocado, chifle de hamburger, carne de vită măcinată extra-slabă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Hamburgeri Umpluți Greci, Hamburgeri Umpluți Cu Greacă, și Legendarii hamburgeri umpluți ai mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă carnea, amestecul de condimente și 3 linguri. maioneză doar până se amestecă; se modelează în torturi de 12 (1/4-inch grosime).
Combinați brânza și 2 linguri. salsa; lingura pe centre de 6 chiftele. Acoperiți cu chiftelele rămase; ciupiți marginile împreună pentru a sigila.
Grătar 5 până la 6 min. pe fiecare parte sau până la terminare (160F). Între timp, amestecați maioneza rămasă și salsa până se omogenizează.
Așezați salata pe jumătățile de jos ale chiflelor; se acoperă cu roșii, burgeri și amestec de maioneză. Acoperiți cu vârfuri de chifle.