Hamburgeri cu sos de lămâie și soia
Reteta hamburgeri cu lamaie si sos de soia este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 400 de calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de carne de vită măcinată, vinaigretă de bază, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Taitei Cu Sos De Soia, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați vinaigreta, sosul de soia, șalotele și savurosul de vară sau oregano.
Așezați carnea de vită măcinată într-un castron mare.
Adăugați 3 linguri din amestecul de vinaigretă și combinați, apoi folosiți-vă mâinile pentru a forma 4 torturi.
Încălziți un grătar la mare și gătiți hamburgerii la coacerea dorită. (Alternativ, gătiți hamburgerii într-o tigaie la foc mediu-mare.) Puneți amestecul de vinaigretă rămas peste hamburgeri. Se acoperă cu orice șalotă rămasă și se servește cu chipsurile de cartofi, dacă se dorește.