Hamburgeri Cu Brânză Albastră

Hamburgerii cu brânză albastră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 779 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de roșii, ceapă, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Încercați Hamburgeri Cu Brânză, Hamburgeri Cu Brânză De Capră, și Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing – micul poate bate bogat și cremos sos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un bol mare de amestecare combinați carnea de vită, usturoiul, ouăle bătute și sarea și piperul, după gust.
Împărțiți amestecul de carne în 6 paturi rotunde. Apăsați 1 uncie de brânză albastră și 1 uncie de unt rece în centrul tortului format. Remoldați patty-ul astfel încât toată brânza și untul să fie ascunse în centru. Continuați până când s-au format toate patties de carne de vită. La frigider timp de 10 până la 15 minute.
Turnați uleiul într-o tigaie mare peste mediu-înalt. Când uleiul fumează, adăugați prăjiturile de vită și gătiți pe ambele părți până se rumenesc.
Se scoate într-o tigaie și se prăjește în cuptorul preîncălzit până se atinge coacerea dorită, aproximativ 6 minute. Nota bucătarului: pot fi gătite și pe un grătar de cărbune.
Încălziți ușor chiflele, apoi puneți burgerii pe chifle și acoperiți fiecare cu salată, roșii și un inel de ceapă. Poftă bună. Puteți, dacă doriți, să folosiți maioneză, ketchup sau muștar pentru a îmbunătăți acest fel de mâncare.