Hamburger și macaroane
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Hamburgerul și macaroanele ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 811 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, semințe de țelină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 897 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tigaie Cu Macaroane Pentru Hamburger, Gulaș de Hamburger cu macaroane de cot, și Supă Ușoară De Macaroane Cu Hamburger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Obțineți o oală mare de încălzire cu apă caldă și începeți să gătiți macaroanele conform instrucțiunilor de pe pachetul de macaroane. 2 în timp ce apa se încălzește și se gătește macaroane, pregătiți sosul. Într-o tigaie, rumeniți carnea de vită măcinată într-o lingură de ulei de măsline la foc mare. Se amestecă doar rar, astfel încât carnea de vită măcinată să aibă posibilitatea de a se rumeni. Când carnea de vită s-a rumenit în mare parte, adăugați ceapa în tigaie și aruncați pentru a combina. Gatiti pana cand ceapa este moale, aproximativ 4-6 minute. 3
Adăugați semințele de țelină, o picătură de ardei roșu zdrobit și Vegesal sau altă sare condimentată.
Se toarnă roșiile conservate, se adaugă sosul Worcestershire și se amestecă pentru a se combina. Se fierbe timp de 5 minute.
Se amestecă macaroanele scurse și fierte și pătrunjelul. Gatiti inca 5 minute.
Adăugați piper negru proaspăt măcinat și sare după gust.