Hamburger Hash

Hamburger Hash
Hamburger Hash necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. O porție conține 365 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de vită, carne de vită măcinată, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hamburger Hash, Cheesy Hamburger Hash, și Hamburger Hash Browns.

Instrucțiuni

1
Carnea de vită și ceapa se rumenesc într-o cratiță mare până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați cartofi, bulion și apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Acoperiți cratița, focul mai mic și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede și apa s-a redus/evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista