Hamburger Hash
Reteta Hamburger Hash este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. O porție conține 581 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, rotunzi măcinați, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cheesy Hamburger Hash, Hamburger Hash Browns, și Chineză Hamburger Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.înțepați cartofii cu o furculiță și coaceți timp de aproximativ 30 de minute, până când furculița este fragedă. Cojiți dacă doriți și tăiați în zaruri de 1/2 inch.
Încălziți o tigaie grea de 9 sau 10 inci la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați carne de vită și rupeți cu o lingură de lemn. Se condimentează cu 1/4 linguriță. sare. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 6 minute; transferați pe o farfurie.
Adăugați 1 Lingură. ulei la tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați cartofi, 1 lingură. unt și ulei rămas. Se condimentează cu 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei și gătește, întorcându-se ocazional, până când cartofii sunt aurii și crocanți, aproximativ 5 minute. Întoarceți carnea de vită măcinată gătită în tigaie și gătiți până se încălzește.
Topiți 1 Lingură. unt într-o tigaie antiaderentă. Crăpați 4 ouă în tigaie, condimentați cu 1/8 linguriță. sare și piper și prăjiți. Repetați cu untul rămas, ouăle, sarea și piperul.
Serviți 2 ouă cu fiecare porție de hash.