Hamburger

Hamburger
Hamburger este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD pe porție. O porție conține 667 calorii, 31g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de brânză americană, maioneză, murături de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hamburger Big Boy Original Hamburger Cu Etaj Clasic, Hamburger Skillet cina o ia proaspete pe Hamburger Helper, și Hamburger Nou.

Instrucțiuni

1
Împărțiți carnea în patru pucuri de 6 uncii de aproximativ 1,25 inci grosime pe 3 inci lățime. Încercați să manipulați carnea cât mai puțin posibil și să nu o spargeți împreună cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Așezați pucurile pe o grătar și puneți-le la frigider neacoperite până când sunteți gata să vă prăjiți burgerii. Acest lucru usucă suprafața cărnii, facilitând obținerea stratului crocant de carne rumenită pe fiecare parte. Ungeți ușor o tigaie sau o plită din fontă adăugând puțin ulei vegetal și întinzându-l cu un prosop de hârtie, absorbind orice exces de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se încălzește la foc mediu. În timp ce tigaia se încălzește, sare și piper ambele părți ale burgerilor.Când tigaia este fierbinte, adăugați un puc de carne și acoperiți imediat carnea cu o altă tigaie mai mică din fontă sau oală grea și apăsați în jos până când burgerul are grosimea dorită. Lăsați oala acolo în timp ce burgerul gătește. Greutatea de deasupra încurajează contactul cu carnea, așa obțineți crusta crocantă pe burger. Dacă utilizați o plită și aveți loc, repetați cu celelalte chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Lăsați acest lucru să se prăjească până când burgerul este gătit la 1/3 din partea laterală și puteți vedea o crustă maro închis care se formează acolo unde carnea se întâlnește cu tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți greutatea și răsturnați burgerul. Acoperiți cu o felie de brânză și continuați să prăjiți până când carnea ajunge la coacerea dorită (130 F pentru rare, 135 F pentru mediu rar, 140 F pentru mediu și 150 F+ pentru bine făcut). Rețineți că hamburgerul este mai predispus la contaminare decât bucățile întregi de carne de vită, așa că, dacă nu aveți încredere în măcelarul dvs., probabil că veți dori să vă gătiți burgerul cel puțin mediu. Pentru a face sosul, adăugați maioneza, ketchup-ul, muștarul, murăturile, sosul fierbinte și piperul negru într-un robot de bucătărie mic și piureul până la omogenizare. Pentru a vă construi burgerul, prăjiți chifla și puneți o cantitate generoasă de sos pe chifla de jos. Se acoperă cu ceapă și apoi burgerul, apoi roșiile și, în cele din urmă, salata verde și chifla de sus. Folosesc această comandă deoarece greutatea burgerului menține inelele de ceapă la locul lor, în timp ce căldura le gătește ușor. Brânza aderă la roșii ținându-le pe loc, iar roșiile acționează ca un izolator, păstrând patty-ul fierbinte departe de salată, astfel încât să nu se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista