Ham-și-Oyster Po ' Boy

Ham-și-Oyster Po ' Boy
Rețeta de șuncă și stridii Po' Boy este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, albușuri de ou, rulouri hoagie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2
Combinați albușurile și apa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați pesmetul într-un alt vas superficial. Dragă stridii în făină. Scufundați stridiile în amestec de albuș de ou și dragați în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați stridii pane în tigaie; saut 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc.
7
Combinați salata verde, sosul tartru și sucul într-un castron mediu. Aranjați 1 1/2 uncii de șuncă și 2 felii de roșii peste jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți fiecare cu 3 stridii, 1/2 cană amestec de salată și jumătăți superioare de rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Sos TartarSos Tartar
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista