Ham-și-Oyster Po ' Boy

Rețeta de șuncă și stridii Po' Boy este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, albușuri de ou, rulouri hoagie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Combinați albușurile și apa într-un castron mic.
Așezați pesmetul într-un alt vas superficial. Dragă stridii în făină. Scufundați stridiile în amestec de albuș de ou și dragați în pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați stridii pane în tigaie; saut 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Combinați salata verde, sosul tartru și sucul într-un castron mediu. Aranjați 1 1/2 uncii de șuncă și 2 felii de roșii peste jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți fiecare cu 3 stridii, 1/2 cană amestec de salată și jumătăți superioare de rulouri.
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.