Ham ' n ' straturi de brânză
Reteta Ham ' n ' straturi de brânză pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție conține 231 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână broccoli, șuncă, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Straturi de șuncă și brânză, Brânză n straturi de șuncă, și Straturi de șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Folosind un tăietor de gogoși, tăiați 15 cercuri și găuri din pâine; pus deoparte. Rupeți pâinea rămasă în bucăți mici și puneți-o într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Presărați brânză și ceapă peste pâine.
Strat cu broccoli și șuncă. Aranjați cercuri de pâine și găuri peste șuncă. Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele, sarea și muștarul; se toarnă peste pâine. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Se coace, neacoperit,la 325, timp de 50 de minute; se presară cu boia.
Coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.