Ham Hoppin ' John

Ham Hoppin ' John
Ham Hoppin ' John este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 1 porție. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 130g de proteine, 106g de grăsime, și un total de 2450 calorii. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este perfect pentru Anul Nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, apă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ham Hoppin ' John, Hoppin ' John, și Hoppin ' John.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate70
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista