Halloween Creveți Cocktail Creier

Halloween Creveți Cocktail Creier
Nevoie de un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre? Creierul cocktail de creveți de Halloween ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 1593 calorii, 196g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 21,64 USD pe porție. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fidea de vermicelli cu fir de fasole asiatică, mucegai de gelatină, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 94%. Încercați Halloween Creier Dip, Creier-stimularea creveți și spanac se amestecă prăji, și Cocktail De Halloween Fizzy Ghoul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se presară gelatină peste 1/2 cană de apă rece într-un bol și se lasă deoparte pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați tăiței cu fir de fasole într-un bol rezistent la căldură și deasupra cu 4 căni de apă clocotită sau cantitatea necesară pentru a acoperi. Lăsați fidea să se înmoaie timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De CelofanTaitei De Celofan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă 1 sos de cocktail de borcan într-o cratiță și se aduce la fierbere la foc mediu. Se amestecă gelatina înmuiată; gatiti, amestecand frecvent, pana se topeste complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Combinați creveții, țelina și castanele de apă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Scurgeți tăiței și scuturați excesul de apă; se adaugă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se adaugă amestecul de gelatină încălzit și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
8
Ungeți ușor mucegaiul de gelatină. Apăsați amestecul ferm în matriță, asigurându-vă că toate golurile sunt umplute. Acoperiți mucegaiul umplut cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Inversați mucegaiul pe un platou de servire (Vezi notele bucătarului).
10
Stropiți sosul de cocktail în jurul marginilor pentru a crea piscină de "sânge."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții1
Scor De Sănătate70
Revista