Halloumi-pâine plată cu ulei de măsline umplute

Halloumi-pâine plată cu ulei de măsline umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea plată cu ulei de măsline umplute cu Halloumi. Această rețetă face 4 porții cu 556 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, semințe de chimen, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 140 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Trabucuri de măsline negre și Halloumi filo, și Dovlecel și pâine plată de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea, mărarul și chimenul. Se amestecă uleiul de măsline în făină cu o lingură de lemn. Când se formează o pastă aspră, amestecați vinul până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Așezați o foaie de hârtie pergament pe suprafața de lucru sau ungeți ușor o foaie de copt cu margini. Întoarceți aluatul pe pergament sau pe suprafața unsă și împărțiți-l în patru porții egale. Întindeți ușor și bateți o porțiune folosind vârful degetelor într - un dreptunghi de aproximativ 4 pe 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați două felii de halloumi pe o parte a dreptunghiurilor și pliați într - un dreptunghi de 4 x 3 1/2 inch. Apăsați ferm părțile împreună pentru a închide. Repetați cu aluatul rămas și halloumi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Mentă Proaspătă, Frunze CuleseCâteva Mentă Proaspătă, Frunze Culese
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
4
Distanțați uniform pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc foarte ferm și auriu, aproximativ 25 de minute. Folosind o spatulă, răsturnați pâinile plate la fiecare 10 minute pentru a preveni arderea acestora.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Lăsați pâinea plată să se răcească timp de 5 minute, apoi folosiți un cuțit de bucătar pentru a tăia fiecare în 4 sau 6 bucăți triunghiulare.
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista