Halloumi-pâine plată cu ulei de măsline umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea plată cu ulei de măsline umplute cu Halloumi. Această rețetă face 4 porții cu 556 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, semințe de chimen, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 140 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Trabucuri de măsline negre și Halloumi filo, și Dovlecel și pâine plată de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea, mărarul și chimenul. Se amestecă uleiul de măsline în făină cu o lingură de lemn. Când se formează o pastă aspră, amestecați vinul până când aluatul se unește.
Așezați o foaie de hârtie pergament pe suprafața de lucru sau ungeți ușor o foaie de copt cu margini. Întoarceți aluatul pe pergament sau pe suprafața unsă și împărțiți-l în patru porții egale. Întindeți ușor și bateți o porțiune folosind vârful degetelor într - un dreptunghi de aproximativ 4 pe 7 inci.
Așezați două felii de halloumi pe o parte a dreptunghiurilor și pliați într - un dreptunghi de 4 x 3 1/2 inch. Apăsați ferm părțile împreună pentru a închide. Repetați cu aluatul rămas și halloumi.
Distanțați uniform pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc foarte ferm și auriu, aproximativ 25 de minute. Folosind o spatulă, răsturnați pâinile plate la fiecare 10 minute pentru a preveni arderea acestora.
Lăsați pâinea plată să se răcească timp de 5 minute, apoi folosiți un cuțit de bucătar pentru a tăia fiecare în 4 sau 6 bucăți triunghiulare.
Se servește cald sau la temperatura camerei.