Halloumi-pâine plată cu ulei de măsline umplute

Halloumi-pâine plată cu ulei de măsline umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea plată cu ulei de măsline umplute cu Halloumi. Această rețetă face 4 porții cu 556 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, semințe de chimen, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 140 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Trabucuri de măsline negre și Halloumi filo, și Dovlecel și pâine plată de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea, mărarul și chimenul. Se amestecă uleiul de măsline în făină cu o lingură de lemn. Când se formează o pastă aspră, amestecați vinul până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați o foaie de hârtie pergament pe suprafața de lucru sau ungeți ușor o foaie de copt cu margini. Întoarceți aluatul pe pergament sau pe suprafața unsă și împărțiți-l în patru porții egale. Întindeți ușor și bateți o porțiune folosind vârful degetelor într - un dreptunghi de aproximativ 4 pe 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Așezați două felii de halloumi pe o parte a dreptunghiurilor și pliați într - un dreptunghi de 4 x 3 1/2 inch. Apăsați ferm părțile împreună pentru a închide. Repetați cu aluatul rămas și halloumi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Mentă Proaspătă, Frunze CuleseCâteva Mentă Proaspătă, Frunze Culese
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Distanțați uniform pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc foarte ferm și auriu, aproximativ 25 de minute. Folosind o spatulă, răsturnați pâinile plate la fiecare 10 minute pentru a preveni arderea acestora.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Lăsați pâinea plată să se răcească timp de 5 minute, apoi folosiți un cuțit de bucătar pentru a tăia fiecare în 4 sau 6 bucăți triunghiulare.
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista