Halloumi Pitas La Grătar
Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 654 calorii, 32g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pâine pita, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Halloumi La Grătar, Frigarui Halloumi La Gratar, și Bruschetta Halloumi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde).
Perie 2 linguri. ulei peste brânză și ceapă. Grătiți, rotind o dată, până când apar semne de grătar, aproximativ 8 minute.
Tăiați ceapa în jumătate.
Umpleți jumătățile de pita cu cantități egale de brânză, ceapă, ardei și pepperoncini.
Ungeți puțin ulei pe exteriorul pitas, apoi grătiți, rotind o dată, până când apar urme de grătar și pâinea este prăjită, aproximativ 4 minute.
Se servește cu măsline amestecate și o salată verde.