Halloumi la grătar și kebab de legume

Halloumi la grătar și kebab de legume
Gratar Halloumi și legume Kebab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 690 calorii, 32g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.12 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză halloumi, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kebab de miel la grătar și Halloumi, Frigarui De Legume Halloumi La Gratar, și Halloumi Brânză Kebab.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: Miezuiți roșiile, tocați-le grosolan și puneți-le într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se omogenizează.
3
Transferați 1 cană de sos într-un castron mic de servire și puneți-l deoparte pentru servire. Împărțiți sosul rămas între 2 boluri mari; pus deoparte.Pentru frigarui: tăiați și tăiați vinetele în bucăți de 1 inch și puneți-le într-unul dintre bolurile mari de sos. Tăiați tulpinile din ciuperci, adăugați-le în castron cu vinetele și aruncați-le pentru a combina; pus deoparte.Miez și sămânță ardeii grași, tăiați în bucăți de 1 inch și puneți-l în al doilea castron mare de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
VineteVinete
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
4
Tăiați brânza în 24 de bucăți, adăugați în castron cu ardeii și aruncați pentru a combina; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la un nivel mediu (aproximativ 375 de grade F până la 425 de grade F). Între timp, filetați legumele și brânza pe frigarui (alternând fiecare ingredient), lăsând aproximativ 1/8 inch de spațiu între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați pe o foaie de copt și condimentați generos cu sare și piper.Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Așezați frigăruile pe grătar. Închideți grătarul și gătiți, întorcând frigăruile la fiecare 3 minute, până când toate părțile sunt ușor carbonizate pe margini și legumele sunt crocante-fragede, aproximativ 15 până la 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Transferați frigarui într-un platou de servire și serviți cu sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista