Halibutul copt cu migdale și ierburi al lui Dave Lieberman

Halibutul copt cu migdale și ierburi al lui Dave Lieberman
Dave Lieberman ' s Almond And Herb Coapted Halibut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 1226 calorii, 84G de proteine, și 95g de grăsime. Pentru $ 8.43 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale, migdale, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fettuccine Alfredo de Dave Lieberman, Pastele Pesto de vară ale lui Dave Lieberman, și Ouăle lui Dave Lieberman în Ancho-salsa de roșii.

Instrucțiuni

1
Aruncați uleiul de măsline, sucul de lămâie și coaja, migdalele, usturoiul și pătrunjelul într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Așezați halibutul pe o foaie mare de copt tapetată cu folie de aluminiu. Condimentați ușor cu sare și piper negru și stropiți cu ulei de măsline.Împărțiți amestecul de migdale și ierburi între 4 bucăți de pește și neteziți peste fiecare bucată pentru a crea o acoperire netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
HalibutHalibut
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți la 400degF până când amestecul de migdale este ușor maro și peștele este gătit și fulgi ușor; aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate87
Revista