Halibutul copt cu migdale și ierburi al lui Dave Lieberman

Dave Lieberman ' s Almond And Herb Coapted Halibut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 1226 calorii, 84G de proteine, și 95g de grăsime. Pentru $ 8.43 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale, migdale, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fettuccine Alfredo de Dave Lieberman, Pastele Pesto de vară ale lui Dave Lieberman, și Ouăle lui Dave Lieberman în Ancho-salsa de roșii.
Instrucțiuni
Aruncați uleiul de măsline, sucul de lămâie și coaja, migdalele, usturoiul și pătrunjelul într-un bol de amestecare.
Așezați halibutul pe o foaie mare de copt tapetată cu folie de aluminiu. Condimentați ușor cu sare și piper negru și stropiți cu ulei de măsline.Împărțiți amestecul de migdale și ierburi între 4 bucăți de pește și neteziți peste fiecare bucată pentru a crea o acoperire netedă.
Coaceți la 400degF până când amestecul de migdale este ușor maro și peștele este gătit și fulgi ușor; aproximativ 15 minute.