Halibutul și creveții cu bulion bătut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 270 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 5.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați prazul, sarea kosher, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pacific Halibut În Bulion De Ceai Verde, Pacific Halibut în bulion de ceai verde, și Halibut fiert în bulion de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ulei și unt în tigaie; rotiți până se topește untul.
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați usturoiul și morcovii; sotati 3 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Scoateți din căldură.
6
Presărați sare uniform pe ambele părți ale fileurilor; aranjați fileurile și creveții într-un singur strat deasupra amestecului de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Combinați bulionul, vinul și pasta de curry într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Adăugați amestecul de curry în tigaie cu pește; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Așezați 1 file în fiecare dintre cele 4 boluri de supă superficială; împărțiți creveții, legumele și bulionul uniform între porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de mentă.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.