Halibut și cartofi cu sos de coriandru

Halibut și cartofi cu sos de coriandru este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 486 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, amidon de porumb, cartofi cu coajă subțire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este mare. Încercați Halibut la grătar cu sos de usturoi-coriandru, Spaniolă-cartofi zdrobiți cu sos de coriandru, și Ruladă de tort de Crab Halibut cu sos de smântână de lămâie, fasole verde și cartofi prăjiți cu trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți cartofii, bulionul, vinul și usturoiul la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Între timp, clătiți peștele și tăiați-l în 4 bucăți egale.
Adăugați în tigaie și readuceți amestecul de bulion la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți doar până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa) și cartofii sunt fragezi când sunt străpunși, 10 până la 12 minute. Cu o spatulă cu fante, ridicați peștele și cartofii din bulion și aranjați în mod egal pe farfurii; păstrați cald.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1 lingură de apă până se omogenizează.
Se adaugă în amestecul de bulion la foc mare și se amestecă până când amestecul fierbe, aproximativ 1 minut. Se amestecă coriandru și se adaugă sare și piper după gust. Puneți sosul în mod egal peste pește.