Halibut învelit în cartofi cu spanac saut

Halibut învelit în cartofi cu spanac saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul învelit în cartofi cu spanac saut. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 353 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $6.02 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă de la Yummy Mummy Kitchen are 1 fani. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, căței de usturoi, file de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Halibut învelit în cartofi cu spanac saut, Halibut Învelit În Cartofi, și Prosciutto-pui învelit cu spanac saut pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate100
Revista