Halibut învelit în cartofi cu spanac saut
Halibutul învelit în cartofi cu spanac saut este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 294 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $5.02 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cartofi lungi de aur yukon, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Halibut învelit în cartofi cu spanac saut, Halibut Învelit În Cartofi, și Prosciutto-pui învelit cu spanac saut.
Instrucțiuni
Pat pește uscat; se presara cu sare si piper.
Așezați o foaie mare de pergament pe locul de muncăsuprafață. Înjumătățiți fiecare cartof pe lungime.Folosind V-slicer sau mandoline, tăiați fiecarecartofi jumătate foarte subțire. Setați 5 până la 6 feliipe pergament pe rând, suprapunându-se pe laturi lungi. Faceți un alt rând care se suprapune capetelor scurte ale primului rând, formând 6x5-inchdreptunghiul.
Sprângeți dreptunghiul cu sareși piper. Setați 1 filet peste suprapunerecapete scurte de felii. Îndoiți laturile dreptunghiuluipeste pește, formând pachet. Apăsați pentru a adera.
Se presară sare și piper. Repetați curămânând felii de cartofi și file de pește.
Încălziți 3 linguri de ulei în fiecare din 2mari skillets la foc mediu-mare. Set3 fileuri de pește învelite, cu cusătura în jos, înfiecare tigaie. Gatiti pana devin aurii pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți; gătiți până când peștele este opac în centru, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Transferați pe farfurii; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați 2 linguri de ulei în 1 tigaie.
Adăugațiusturoi; se amestecă 1 minut.
Adăugați 1/3 de spanac; aruncați cu clești până când spanacul începe să se usuce.
Adăugați spanacul rămas în 2 adaosuri;se amestecă doar până începe să se ofilească. Se condimenteazăcu sare și piper. Împărțiți spinachulprintre farfurii cu pește și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.