Nevoie de o felul principal pescatarian? "Scoicile" de Halibut învelite cu dovlecei ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1019 calorii, 42G de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână miere, piper măcinat, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Încercați Halibut Învelit Cu Dovlecei "Scoici, Halibut Învelit În Romaine, și Halibut Învelit În Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
+ Pentru a pregăti, amestecați ingredientele pentru cele două frecări și glazuraîn 3 boluri separate. Apoi, folosind un cojitor de legume, începețipeeling de-a lungul lungimii dovlecelului, începând custratul exterior verde, creând panglici groase de 1/2 inch. Rotiți dovleceii un sfert de tură după fiecare coajă pentru a face panglici de dimensiuni oarecum uniforme. Faceți cât mai multe posibileși opriți când ajungeți la semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați panglicilepe o farfurie și presărați dovlecelul frecați pe ambele părți,întinzându-l ușor cu mâinile până când toate bucățilesunt acoperite. Nu trebuie să fie o acoperire uniformă, dar tudoriți ca fiecare panglică să aibă puțină culoare și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
+ Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
+ Scufundați bucățile de halibut în frecarea scoicii, asigurându-văsunt acoperite pe toate părțile. Înfășurați strâns o panglică de dovlecelîn jurul unui cub de halibut ca o centură, astfel încât capetele să se suprapună.Folosiți o scobitoare pentru a fixa dovlecelul și împingeți-lpe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Halibut
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Ardei Morita Uscat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
5
Așezați halibutul înfășurat pe o farfurie șirepetați procedura cu restul de pește și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Bomboane De Caracatiță Brite
6
+ Acum este timpul să începeți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Adăugați spanacul laoala de fierbere cu apă și gătiți timp de 1 minut. Îndepărtați imediat spanacul din apă cu o lingură cu fante,rezervând lichidul de gătit și transferați spanacul într-o colander pentru a se scurge. Clătiți cu apă rece și când se răcește la atingere, folosiți-vă mâinile pentru a strânge strâns spinachulși pentru a stoarce lichidul. Faceți acest lucru de 4 până la 5 ori până când nu mai rămâne apă. Tăiați fin spanacul în bucăți mici verzi șisetați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
+ Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați șalota și gătiți timp de 2 minute. Apoi adăugați făina și bateți până se combină, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Adăugați smântâna și bateți până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Adăugați vinul și spanacul tocat și continuați să gătiți încă 5 minute. Sosul va arăta gros, ca spanacul crem. Reduceți căldura la cea mai mică setare pentru a menține sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
+ Reîncălziți apa pe care ați folosit-o pentru a găti spanacul și aduceți la fierbere. Asigurați-vă că aveți rondele de halibut, glazura, o farfurie, o foaie mare de folie și vasul de servire gata de plecare, pentru că sunteți pe cale să vă deplasați rapid prin bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Dressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
13
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți timp de 10 minute sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj. În timp ce pastele se gătesc, încălziți 1 linguriță de ulei vegetal la foc mediu într-o tigaie mare (antiaderentă dacă este posibil). Când uleiul începe să șuiere și să sfârâie, așezați bucățile de halibut în tigaie într-un singur strat și gătiți timp de 2 minute. Răspândiți uniform glazura pe partea superioară a peștelui și apoi răsturnați rundele de halibut, gătind cealaltă parte încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Halibut
Dressing Japonez De Susan Preparat
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Întindeți din nou mai multă glazură pe partea superioară, răsturnați și gătiți pentru Ultimele 1 până la 2 minute. Halibutul va avea un foc crocant, maro pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Dressing Japonez De Susan Preparat
15
Puneți peștele gătit pe o farfurie curată și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi. Dacă a trebuit să împărțiți peștele în două loturi, repetați până când toate rundele de halibut sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
16
+ În cele din urmă, scurgeți pastele și puneți-le într-un castron mare cu un strop de ulei de măsline, astfel încât tăiței să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
17
Adăugați sosul cald de spanac în paste și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
18
+ Pentru a servi, faceți un cuib de tăiței sosiți pe o farfurie și acoperiți cu 4 sau 5 "scoici" per oaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Rețetă De Pizzocheri
19
Scoateți scobitorii și săpați.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
20
+ Notă Dacă vrei cu adevărat să-ți păcălești oaspeții, este ușor să-ți faci cuburile de halibut să semene mai mult cu scoici. Folosind o lingură ca șablon, apăsați ușor pe halibut și apoi urmăriți-l cu un cuțit ascuțit. Dacă vă tăiați cuburile suficient de mici, puteți doar să le apăsați în lingură pentru a forma o formă de bilă fără a fi nevoie să tăiați peștele. Dar dacă aveți resturi de pește rămase, nu le aruncați. Gătiți-le într-o tigaie cu orez rămas, mazăre și alte legume pentru a face o cină rapidă de orez prăjit în noaptea următoare.+ notă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 Rulou Galben Cu Fructe
21
Dacă nu aveți timp să faceți tăiței și sos, iată un schimb ușor. Folosiți dovleceii pentru a face tăiței în loc de slănină falsă. Săriți sosul de spanac și învelișul de dovlecei și pur și simplu serviți scoicile peste un pat sănătos de tăiței de paste de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Dovlecei
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rețetă De Pizzocheri
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
22
+ număr de sodiu: dovlecei: 26 mg pe dovlecel mare; Halibut: 58 mg pe 3 uncii; spanac: 24 mg pe 1 cană; smântână grea: 5 mg pe 1 lingură; tăiței: 0 până la 10 mg, pe 4 uncii uscate în funcție de marcă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Halibut
Rețetă De Pizzocheri
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
23
Sodium Girl ' s Limitless Low-Sodium Cookbook
24
Retipărit cu permisiunea editorului, Houghton Mifflin Harcourt. Din cartea de bucate Limitless Low-Sodium a lui Sodium Girl: cum să pierzi sarea și să mănânci alimentele pe care le iubești de Jessica Goldman Foung. Copyright 2013 de Jessica Goldman Foung; copertă și fotografie de interior copyright 2013 de Matt Armendariz. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.