Halibut Veracruz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $9.85 pe portie. O porție conține 572 calorii, 46G de proteine, și 31g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână avocado, jalapeincurbo, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Halibut Veracruz, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), și Pește Veracruz.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți uleiul vegetal în tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
4
Adăugați roșii, jalapeo și vin. Reduceți sosul la 1/3 cană (1215 minute). Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentează fileurile de halibut cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Halibut
Ulei De Măsline
Tomate
Sos
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pește în tigaia fierbinte. Gatiti pana cand partea inferioara se rumeneste (23 de minute). Flip pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți sosul de pe foc; se amestecă în măsline. Împărțiți sosul în 4 farfurii; se acoperă cu file și felii de avocado, suc de la 1 lime și pătrunjel tocat sau coriandru.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.