Halibut Umplut
Halibutul umplut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 328 calorii, 42G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $6.91 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, lămâie, fileuri halibut și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Obrajii De Halibut Umpluți, Halibut cu măsline umplute cu hamsii, ardei roșii și Oregano, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Tapetați o foaie de cookie cu folie.
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză și creveții. Condimentează după gust cu busuioc, sare și piper.
Faceți un buzunar în fiecare dintre fileuri, asigurându-vă că nu tăiați pe trei laturi. Împărțiți amestecul de brânză cremă în 6 părți și umpleți fiecare file.
Așezați pe tava căptușită cu folie. Strângeți sucul de lămâie peste pește.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când peștele este bine făcut.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio