Halibut sufocat în Vidalia ceapa

Halibut sufocat în Vidalia ceapa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul înăbușit în ceapă Vidaliană. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 352 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 5,49 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper, sare, halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă Vidaliană La Cuptor, Ceapă Vidaliană Prăjită, și Friptură cu ochi de coastă cu ceapă Vidaliană pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate23
Revista