Halibut Spaniol

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Halibutul spaniol ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $6.54 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 366 calorii, 32g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sherry, fripturi de halibut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Halibut În Stil Spaniol, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), și Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.