Halibut sote Pan cu sos de porumb curry și chutney de roșii
Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Halibut sotat în tigaie cu sos de porumb curry și chutney de roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 772 calorii, 43G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,37 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry, ghimbirul măcinat, mărul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halibut la grătar cu sos Curry de porumb-nucă de cocos și chutney de roșii Cherry la grătar, Pâine de porumb cu chutney de caise Curry, și Saut halibut cu sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Ungeți halibutul cu uleiul și condimentați cu sare și piper după gust. Gatiti halibutul timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Halibut
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se servește cu sos de porumb și chutney de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De Roșii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
4
Puneți toate ingredientele într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute, condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Serviți la temperatura camerei.
6
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați ceapa și merele verzi și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Verde
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9
Adăugați pudra de curry și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
10
Adăugați stoc, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră. Se strecoară stocul într-o cratiță medie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați porumbul în stoc și gătiți timp de 30 de minute, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
12
Puneți crema într-o cratiță mică și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Adăugați crema redusă în stoc și fierbeți, acoperită timp de 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
14
Într-un castron combinați toate ingredientele de pudră de curry.
Halibut în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.