Halibut sote Pan cu sos de porumb curry și chutney de roșii
Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Halibut sotat în tigaie cu sos de porumb curry și chutney de roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 772 calorii, 43G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,37 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry, ghimbirul măcinat, mărul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halibut la grătar cu sos Curry de porumb-nucă de cocos și chutney de roșii Cherry la grătar, Pâine de porumb cu chutney de caise Curry, și Saut halibut cu sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Ungeți halibutul cu uleiul și condimentați cu sare și piper după gust. Gatiti halibutul timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Halibut
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Se servește cu sos de porumb și chutney de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De Roșii
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Puneți toate ingredientele într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute, condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Serviți la temperatura camerei.
6
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ceapa și merele verzi și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Verde
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați pudra de curry și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
10
Adăugați stoc, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră. Se strecoară stocul într-o cratiță medie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați porumbul în stoc și gătiți timp de 30 de minute, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
12
Puneți crema într-o cratiță mică și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați crema redusă în stoc și fierbeți, acoperită timp de 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
14
Într-un castron combinați toate ingredientele de pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Halibut în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.