Halibut sote Pan cu sos de porumb curry și chutney de roșii

Halibut sote Pan cu sos de porumb curry și chutney de roșii
Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Halibut sotat în tigaie cu sos de porumb curry și chutney de roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 772 calorii, 43G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,37 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry, ghimbirul măcinat, mărul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halibut la grătar cu sos Curry de porumb-nucă de cocos și chutney de roșii Cherry la grătar, Pâine de porumb cu chutney de caise Curry, și Saut halibut cu sos Romesco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Ungeți halibutul cu uleiul și condimentați cu sare și piper după gust. Gatiti halibutul timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
HalibutHalibut
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se servește cu sos de porumb și chutney de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De RoșiiChutney De Roșii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Puneți toate ingredientele într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute, condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Serviți la temperatura camerei.
6
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați ceapa și merele verzi și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr VerdeMăr Verde
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Adăugați pudra de curry și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
10
Adăugați stoc, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră. Se strecoară stocul într-o cratiță medie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Adăugați porumbul în stoc și gătiți timp de 30 de minute, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
12
Puneți crema într-o cratiță mică și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Adăugați crema redusă în stoc și fierbeți, acoperită timp de 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
14
Într-un castron combinați toate ingredientele de pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Ingrediente

22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleychile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte1Oreos dublu umplutcayennecayenne2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboabe de porumb congelate, dezghețateboabe de porumb congelate, dezghețate32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de peștestoc de pește11 lingură de oregano uscatdressing lamaie piperdressing lamaie piper2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstafide auriistafide aurii1măr verde, decojit, miez și tăiat cubulețemăr verde, decojit, miez și tăiat cubulețe2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de cardamom măcinatsemințe de cardamom măcinat1Oreos dublu umplutcuișoare măcinatecuișoare măcinate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysemințe de coriandru măcinatsemințe de coriandru măcinat11 lingură de oregano uscatsemințe de chimen măcinatesemințe de chimen măcinate11 lingură de oregano uscatsemințe de schinduf măcinatsemințe de schinduf măcinat2Bucăți de caramele Heath Barghimbir măcinatghimbir măcinat680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfileuri de halibutfileuri de halibut2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyzahăr brun deschiszahăr brun deschis4creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline6roșii de prune, decojite și tăiate cubulețeroșii de prune, decojite și tăiate cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocataceapa rosie tocata4creveți și cu veneSareSare4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat11 lingură de oregano uscatturmericturmeric22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin alboțet de vin alb11 lingură de oregano uscatboabe de piper negru măcinatboabe de piper negru măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa galbena tocataceapa galbena tocata

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista