Halibut sotat cu topping de eșalotă de Pecan

Halibut sotat cu topping de eșalotă de Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul sotat cu șalotă de Pecan. O porție conține 392 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $6.61 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, acompaniament: pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Halibut sotat cu topping de eșalotă de Pecan, Halibut la grătar cu unt de busuioc-șalotă, și Halibut Fript Cu Sos Cald De Șalotă De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Se usucă halibutul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
HalibutHalibut
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut pește de la calibru, întorcându-se o dată, până devine auriu și tocmai gătit, 4 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se transferă pe farfurii și se menține cald, acoperit lejer cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și gătiți șalota la foc moderat, amestecând ocazional, până la auriu pal, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați nuci pecan și saut la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
6
Se adaugă untul și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați coaja, pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Presărați topping de șalotă de pecan peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista