Halibut Simplu La Grătar

Halibutul simplu la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 641 calorii, 83g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $15.39 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, tip de foc: direct, lămâi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Crochete Simple De Halibut, Halibut simplu la cuptor cu unt de ierburi de slănină, și Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uscați cu grijă filetele cu prosoape de hârtie.
Ungeți fileurile liberal cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Puneți peștele pe grătar și gătiți până când fundul fileului începe să devină opac și o spatulă poate fi alunecată sub pește cu puțină rezistență, aproximativ 5 minute. Flip pește și se fierbe până când fulgi la o furculiță și este opac aproape tot drumul prin, sau registre între 130-135 F pe un termometru instant citit introdus în mijlocul filet, 3-5 minute mai mult.
Transferați peștele într-un platou, lăsați să se odihnească 5 minute, apoi serviți cu jumătăți de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.