Halibut saut cu Salsa gazpacho

Halibut saut cu Salsa gazpacho
Saut halibut negru cu Gazpacho Salsan este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru $ 8.4 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de salsa gazpacho, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Halibut ars cu brânză elvețiană Sotată și Salsa Cruda, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), și Harissa Halibut Periat Cu Gazpacho pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pește; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Așezați 1 cană de salată verde (preparată așa cum este descris mai sus) pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
5
Se servește cu Salsa Gazpacho acoperită cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GazpachoGazpacho
Dientes De AjoDientes De Ajo
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții2
Scor De Sănătate71
Revista