Halibut Puttanescan este o rețetă mediteraneană care servește 4. O porție conține 214 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $6.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de sos de roșii, capere, măsline umplute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Halibut Puttanesca, Halibut Puttanesca, și Halibut cu sos Puttanesca.
Instrucțiuni
1
Adăugați sosul de roșii într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul, măslinele, caperele, vinul și pasta de hamsii și aduceți amestecul la foc mic timp de 5 minute la foc mediu. Între timp, condimentați halibutul pe ambele părți cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pastă De Hamsie
Halibut
Capere
Usturoi
Măsline
Vin
3
Adăugați fileuri de halibut în sos, acoperiți și fierbeți 3 până la 5 minute, până când peștele este fraged cu furculița.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.